g-recaptcha-response

Yritys

Kevyttakka on myynyt laadukkaita brändituotteita jo vuodesta 1997 lähtien. 

kaminwasser-arch3Kevyttakan päätoimialat:

Takkavalmistajien Spartherm, Max Blank, Skantherm, Austroflamm, KFDesign maahantuonti Virossa, myynti ja toimitus.

Shiedel-moduulisavupiippujen myynti ja toimitus 

Yrityksen kehitys on ammattimaisen tiimin ansiosta ollut nopeaa.
Missionamme on tarjota asiakkaillemme kattavia ratkaisuja talojen lämmityksen joko takan tai uunilämmityksen avulla, käyttämällä työssämme ainoastaan laadukkaita takkasydämiä ja kamiinoita jotka palvelevat käyttötarkoitustaan vuosikymmenten ajan.

Olemme vuosien aikana valinneet takkasydämien osalta yhteistyökumppaniksi Sparthermin, joka on Saksan suurin ja parhaaseen laatutasoon yltävä yritys. Tämän valmistajan tuotevalikoimasta löydätte yli 60 erilaista takkasydäntä ja design-takkaa. Spartherm tarjoaa lisätarvikkeina myös erilaisia keskuslämmitys- ja ilmalämmitysjärjestelmiä sekä lämpöä varaavia laitteita. Sparthermilta voi tilata myös takkasydämiä sekä takan luukkuja tilaajan toivomilla mitoilla ja muodossa.
Erittäin kompaktit ja tyylikkäästi muotoillut valmistakat löytyvät Austroflammin ja Skanthermin tavaramerkkien alta. Saksalaisen yrityksen Skanthermin suositun muotoilukielen takaa löytyvät maailmankuulut muotoilijat ja tämän valmistajan useat mallit ovat ovat palkittu maailmanlaajuisissa muotoilu- kilpailuissa mm. Red Dot ja IFI. Melkein kaikkiin Austroflammin malleihin voidaan lisävarusteena hankkia myös varaava Heat Memory-järjestelmä, joka pidentää lämmön varaamisen aikaa 8 tuntiin. Jos se ei riitä, suosittelemme valittavaksi takkamalli suomalaisten uuninvalmistajien Tiilerin tai Linnatulen valmistamista uuneista, jotka varaavat lämpöä jopa 48 tunnin ajan.

Asiakkaalla on mahdollisuus valita myymälässämme myös mieleisensä takan viimeistelymateriaali. Takan viimeistelemiseen käytetään yleensä erisävyisiä luonnonkiviä. Eniten käytetyt takan viimeistelykivet ovat graniitti, marmori, onyksi, liuskekivi, kalkkikivi ym. Luonnonkivet toimittaa yhteistyökumppanimme Hansakivi Oy (www.hansakivi.fi).

Muotoilijamme huomioi takkojen suunnittelussa Euroopassa muotoutuneita tyylisuuntauksia ja voimassa olevat rakennusnormit. Takat, joita olemme 20 vuoden sisällä valmistaneet, ovat poikenneet toisistaan sekä koon että hintatason osalta – takkojen hinta alkaa noin 2240 euroa ja saattaa kohota jopa 19 000 euroon. Euroopan kaikkein ylellisimmät uunit, jotka valmistuvat saksalaisten uunimestareiden käsityönä, löytyvät Royal Nostan tuotevalikoimasta.

Takan valinta ja hankkiminen on tärkeä päätös – sehän tehdään vuosiksi eteenpäin!

Lämpimin terveisin,

Kevyttakka

-20% alennus Austroflammi takoista ja kamiinoista+ ilmainen toimitus Helsinkiin