g-recaptcha-response

Terrassikamin Garden Rengo

Price: 190.00€ -21%Old price: 239.00€

Ota yhteyttä!
Vastaamme saman arkipäivän aikana!
Jo vuodesta 1997!
Parhaimmat hinnat Suomessa!

Mõõdud:
dm: 31×120

Kaal:
11 kg

*Laos

Hollandi tarnija Garden Maxx kaminad on valmistatud kvaliteetsest terasest ja komponentidest. Kamina korpus on laserkeevitatud terasest . Eriti paks terasest alusplaat ja kuumakindel väliskiht tagavad tootele pikaajalise kasutuse.

Garden Maxx kaminad on disainitud selliselt, et nendes võib põletada puitu, kuid soovi korral grillimiseks ka sütt või suitsuvaba bioetanooli. Garden Maxx kaminate hulgast leiate omale väga erineva disainiga kamina, mis sobib väiksemale terassile või ka suuremasse aeda. Valikus on must teras viimistlus või ilmastikukindel corten teras viimistlus (spetsiaalne roostes viimistlus).

Erittäin tunnettu tulisijojen jälleenmyyjä. Todennäköisesti olet nähnyt takkamme kaverillasi!

Käytännöliset, Laadukkaat ja hyvin suunnitellut.

Tuotevalikoimastamme löytyy yli 200 erilaista tulisijaa, joista kaikilla on yksi ja sama tekijä – Laatu, joka takaa jopa vuosikymmenien keston. Tulisijamme omaavat myös kaikki tärkeimmät kestävyydet ja ominaisuudet(puhdas lasi, keraamiset sisustat, polttamisen täydellinen kontrollointi) Osa tulisijoista on palkittu myös RedDot palkinnolla.

20 Vuoden toimintamme aikana olemme myyneet yli 3000 tulisijaa

Näiden vuosien aikana olemme valinneet Euroopan parhaat tuottajat, keillä hinta ja laatu kohtaavat. Tämän osoittaa myös meidän myytyjen tulisijojen määrä. Meidän laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti oman tulisijasi myös.

Nopea toimitus

Meillä myös toimitus on nopea suoraan Euroopan parhailta tuottajilta.

Asiantuntijat, ketkä auttavat

Me tunnemme omat tulisijamme läpikotaisin, joten pystymme olemaan avuksi sinun oman kodin tulisijan valinnassa. Älä epäröi kysyä.

Olemme aina valmiita auttamaan teitä ja etsimään teille sopivan tulisijan. Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö!

-20% alennus Austroflammi takoista ja kamiinoista+ ilmainen toimitus Helsinkiin